U. S. ARMY

1. Am auzit de curand o stire cu vreo 2300 de soldati americani morti pe la harapi de cand a inceput marele “razboi impotriva terorismului”.

2. Cred ca sunt destui harapi sariti de pe fix si multi care vor sa vada SUA transformata intr-o mare de morti/sange/etc. Mai cred si faptul ca Bush tinand trupe la nebuni acasa nu face decat sa ii atzatze.

3. Umbla zvonul ca soldatii romani plecati prin Irak sunt vai mama lor, au hartie igienica si mancare cu tzaraita.

Asta stiam pana azi. Adaug:

4. Nu imi dau lacrimile la “Surprize, Surpize”, nu ma impresioneaza “Stirile de la ora 5” si nici “Din Dragoste”.

Si va zic ce am descoperit azi umbland din link in link: anysoldier.com.

Gramada de soldati americani isi zic pasul si cer ce n-au. Se plang si de lipsa de sapun si de lipsa de mancare si de lipsa de sosete si maieuri.

Si tot din link in link am ajuns si la blogul 352nd Corps Support Battalion.

Pe langa lista aproape identica cu cea a celorlalti soldati ei au cerut jucarii pentru copii din Irak.

Cred ca ma apuc sa fac un colet…

Posted by reea on December 3rd, 2006 | Tags: | 10 Comments »


10 Responses to “U. S. ARMY”

 1. Sofokle Says:

  pacat ca nu ai vazut si clipul in care soldatii americani stau cu o sticla de apa in mana si multi copii alearga dupa masina lor sa le dea apa si ei rad copios ; probabil nu ai vazut multe altele . Iti recomand cu caldura Michael Moore , sa il urmaresti ( are filmele de lung metraj : Fahrenheit 9/11 si Bowling for columbine ) . Si iti propun un joc : La fiecare exemplu negativ pe care ti-l dau eu despre USA , tu sa imi dai un contraexemplu pozitiv . Tragem o bara la urma si vedem .

 2. PigBrother Says:

  Ti-ai gasit cel mai bun exemplu pentru a nu fi bagat in seama.
  Michael Moore e un mic smecher partinitor care stie sa faca bani, iar Fahrenheit 9/11 este apogeul mizeriei in care se zbate.

  Alege-ti alt idol.

 3. Sofokle Says:

  Dar din pacate tu, nea PigBrother, m-ai bagat in seama. Si pana sa imi gasesc eu alt idol iti recomand sa iti gasesti tu o tara calda ca vine craciunul . Te inteleg ca iti place de Deea si vrei sa o aperi , dar sa stii , poate si singura . Have a nice life’till Xmas.

 4. PigBrother Says:

  Mestere, iti atacam argumentul de rahat, nu persoana. Ceea ce matale nu ai sesizat.

  Dar din moment ce ai ca reper absolut Moore, nu vad ce pretentii asa avea…

 5. Sofokle Says:

  ca sa te citez : “Ti-ai gasit cel mai bun exemplu pentru a nu fi bagat in seama.” . Si daca tot ne insultam direct : Jet !

 6. PigBrother Says:

  Vai mane, esti un adevarat salvator al omenirii de ciuma americana.
  Eu va propun, tie si celuilalt dobitoc, adica Moore, sa va inrolati in armata strumfilor buni de gura si sa purcedeti la corectia lor.

  Acum te poti intoarce linistit la tema de la mate.

 7. Sofokle Says:

  Mai scuteste-ma cu mestere , mane ca nu ne cunoastem. Daca te simti ofensat , vino cu contraargumente si mai discutam . Daca nu , stai in banca ta si vezi-ti de lungul nasului ca tinzi spre o extrema care sare peste limita nesimtirii . Eu nu te-am facut dobitoc si nu cred ca ti-ai dovedit inteligenta cu aceste remarci . Reciteste ce i-am scris andreei si argumenteaza-ti pozitia .

 8. Sofokle Says:

  Daca esti pro america , du-te inroleaza-te , ia-ti un M16 si impunge niste copii si femei , fa poze , razi , distreaza-te .

 9. PigBrother Says:

  Nu sunt pro-american, sunt anti-clisee ieftine.
  Daca tu dai crezare opiniei lui Moore, probabil o faci din cauza ca asta vrei sa auzi. Dar asta NU e o optica sanatoasa.

  Adevarul este undeva la mijloc intotdeauna, iar daca tu zici “alba” cineva trebuie sa zica “neagra”.

  Think about it.

  P.S. M16 is a wrong choice 😉

 10. Sofokle Says:

  ok , subiectul era razboiul americanilor in iraq . Vad ca nu te intereseaza . Nu inteleg de unde definesti pe Moore cliseu cand respectivul arata chestii negative legate de americani . Eu ti-am propus , contraargumenteaza-ma cu chestii pozitive si vedem cine castiga .

Leave a Comment