Life sux!

Va zic, pe cuvant de motan, ultimile doua saptamani au fost groaznice. A venit Sechi acasa. (cum care Sechi? Sechi e bunica lu’ Madam, cea care ma scapa pe mine la carne proaspata)

Si da, chiar daca la mancare o duc si mai bine ca inainte, e greu. Din cauza pramatiei aleia mici am ramas in hol. Cretinel s-a apucat sa se urce pe dulap, sa fure mancare (are impresia ca Sechi nu vede bine, i-am spus ca e tantalau – Sechi nu aude bine, dar de vazut …rupe!). Acum si balconul e supravegheat fiindca prostul s-a gandit ca e interesant sa escaladeze plapuma pusa la aerisit …si nu doar doar partea din interiorul balconului ci si cea de EXTERIOR. S-a albit Madam ca varul cand l-a vazut. Si-a luat o bataie de i-a sarit blana de pe fund 🙂 In concluzie: toate usile stau inchise!
Apoi, cum va ziceam ultima oara, a venit pomul. Mare cat juma’ din sufragerie si plin de mingiutze. Sunt prea batran sa ma apuc sa le adun de pe craci si zau, prefer sa dorm decat sa ma intind aiurea…dar, normal, cine ma crede pe mine? Si chiar daca ma cred nu au incredere in puricosul ala.

Pe sistemul “ce vede la ala mare aia o sa faca si Pitic”…nu am voie in sufragerie. Si zau… de copac nu m-as lua nici cu un pipi… am vazut eu ceva mai mijto care mi-a atras atentia. Am mai avut eu parte de asa ceva mai demult… E un set de scarmanatoare cu galagie in ele. Eh, si cand te agati cu labutzele de ele ies fire multe …. o adevarata nebunie.

Va uitati cam aiurea. Ce e neclar? Scarmanatoare e bucata aia de lemn/sfoara/tapet pe care tragi cu ghiarele sa le tocesti/ascuti, dupa preferinte. Stai sa va caut o poza. Iete-o aici.

Eh, acum si-au luat un set de scarmanatoare asemanator…numa ca scoate zgomote. Sunt incantati nevoie mare de cum se aud… si eu sunt incantat…dar din alte motive (/me isi admira gherutzele) :D. Numa’ ca nu reusesc sa intru… am incercat cand nu erau acasa si mi-am luat cateva pe spinare de m-am lecuit. Apoi, am incercat sa intru cand dormeau si iar m-au prins. Am incercat sa o bag si pe Sechi la inaintare, dar astia tot pe mine dau vina orice ar fi.

Asadar, daca vi se intampla si voua ceva rau, e din cauza mea. De ce? Ce conteaza!?

Da, stiu cum e cu sarbatorile si fericirea…numa ca mie mi s-a luat…de unde draq fericire? DORM PE O CANAPEA IN HOL! Eu, eu care aveam toata casa la dispozitie…am decazut…am ajuns sa beau apa din bol in loc de chiuveta, impart mancare cu un neica nimeni fara buletin. Il urasc!

Imi vreau casa inapoi. Vreti pisica? Ma ofer spre adoptie.

mao.jpg

P.S. Nu, anuntul cu adoptia nu e pe bune. Sper doar sa bag frica in aia mari si sa ma lase sa ma mai dezmortesc plimbandu-ma prin casa… cu sau fara Pitic.

Posted by reea on December 28th, 2006 | Tags: | 1 Comment »


One Response to “Life sux!”

  1. Alex Says:

    He he he … welcome back, ca ne era dor de pisici … si chiar si de tine Andreea 😀

Leave a Comment