Componente.net sunt de cacat
…si fac SPAM! Asta cred eu despre ei. Nu e o revolta a mea impotriva lor, e un raspuns la o dorinta de-a lor.
From: oferte@componente.net [mailto:oferte@componente.net]
Sent: Tuesday, January 23, 2007 9:02 PM
Subject: Tu ce parere ai?
Parerea ta este foarte importanta pentru noi! Acum poti sa scrii parerea ta despre produsele noastre! E simplu: Te conectezi la http://www.componente.net (e simplu sa iti creezi un cont daca inca nu esti inregistrat la noi, trebuie sa completezi un singur formular) Poti sa ne scrii despre orice produs. Daca ai vreo intrebare, sau o parere sau vrei sa impartasesti si cu altii parerea ta, intri pe produsul dorit si poti sa ne scrii parerea ta. Acesta nu este un mail nesolicitat! Sunteti inscris in lista noastra de promotii si primiti acest mail din acest motiv. Pentru a nu mai primi mailuri de la noi intrati pe http://componente.net/sales/ofmail?action=blackif&email=*******.*****@apropo.ro If you are not willing to get this anymore, please use the link above. Thus you will be deleted from our promotion list.
Dragi agarici de doi lei,
V-am dat mail acum ceva vreme si v-am spus ca niciodata adresa mea de e-mail nu a fost data voua. Nu, nu m-am abonat niciodata. Da, am dat click pe link-ul cu pricina si tot am primit mesaje NEDORITE de la voi.
Acum am incercat iara sa ma dezabonez de la ce nu m-am abonat si imi zice ca adresa mea nu apare in lista voastra si ca ati adaugat-o “la lista neagra”.
Sa muriti voi ca nu mi-ati trimis mail! Adica posed oaresce puteri si atrag spamuri de cacat?
In incheiere, va doresc un roi mare de mushte pentru ca, slava domnului, au pe ce sa se aseze.
Later edit: Sunt si prosti! Dupa ce mi-au spus ca NU sunt in baza lor de date primesc pe mail urmatoarele:
Aceasta este o confirmare a faptului ca adresa Dvs. a fost stearsa din baza noastra de date. Astfel, in viitor nu veti mai primi e-mail-uri de la noi.
No comment on this…
January 23rd, 2007 at 10:06 pm
mda, eu am renuntat sa mai intru pe la ei dupa ce, prin primavara, au inceput sa ma bombardeze cu mailuri prin care imi cereau cei 2% din impozit pentru nu-stiu-ce fundatie. Am incercat sa le scriu (pe vremea aia nici macar nu aveau link pentru dezabonare) si am intrat intr-un dialog cretin cu unul de acolo care nu pricepea de ce nu apreciez eu mailurile lor. Bineinteles ca nu am reusit sa ma dezabonez asa ca pina la urma au ajuns in filtrul de spam.
January 24th, 2007 at 11:59 am
noi jtim ca ei jtiu dar ei nu jtiu ca noi jtim, afla ulterior si se ajunge la d’astea. unde e fi legislatia anti-spam din ro ? da’ tzepesh ? pln.
January 25th, 2007 at 5:12 pm
1. Avem mai multe servere prin care se fac campanii de mail.
2. Daca tu esti inscris pe un site cu care noi avem contract de afiliere, si la care ti-ai dat acordul de a primi promotii, sau respectiv daca utilizarea acelui serviciu inseamna un accept implicit, atunci poti primi mailurile noastre.
3. Daca tu nu vrei sa primesti mailuri de la noi, ai un link prin care te dezabonezi.
4. Prin ENTER ai primit un one-time-mailing, dece de la ce sa te dezabonezi?
5. SPAM-ul este altceva si primesc si eu cam 500 pe zi, nici mie nu imi place.
E insa o diferenta intre un mailing list si SPAM.
De SPAM nu scapi, de newsletter scapi daca nu vrei sa primesti.
6. Am avut o anomalie cu softurile utilizate, care cumva nu functioneaza cum au fost facute, desi ruleaza pe linux, nu pe WIN…
Am luat o alta abordare pentru prevenirea trimiterii de mesaje catre recipientii care nu vor sa primeasca mailuri de la noi, si ma mir sa aflu ca mai primiti mailuri de la noi.
January 25th, 2007 at 5:24 pm
1. NU imi pasa
2. NU sunt inscrisa in NICI UNUL!
3. Am un link care nu a functionat multa vreme… am tot dat click pana mi-am facut rana la buricul degetului si tot am primit SPAM de la voi.
4. NU
5. SPAM e ceea ce faceti voi, deoarece NU m-am abonat NICIODATA la nici un fel de newsletter de la componente.net sau orice alt site de produse it sau magazin on-line sau orice vrei tu.
6. I DON’T CARE. NOT MY PROBLEM.
Impuscati-va!
January 26th, 2007 at 1:38 pm
Cred ca esti si superficiala pe deasupra.
Cum poti raspunde de exemplu la intrebarea numarul 4, care este cu “DE CE” prin “NU”, cand un WHY nu este un YES/NO question
Ideea e ca te poti retrage din lista celor care primesc mailuri de la noi, e alegerea ta, nu esti obligat(a) sa primesti mailuri de la noi.
January 26th, 2007 at 1:44 pm
4. Prin ENTER ai primit un one-time-mailing, dece de la ce sa te dezabonezi?
Raspuns: nu, NU AM PRIMIT ONE-TIME-MAILING CU DE CE SAU DE LA CE SA MA DEAZABONEZ.
Scuze daca raspunsul meu a fost pe masura intrebarii tale, intrebara scrisa intr-o romana indoielnica.
Ideea e ca nu ma intereseaza ca acum pot. Ideea e ca ati lansat ceva fara a fi corecti. Si nici acum nu aveti idee ce e in baza voastra de date fiindca nu aveti habar cine si de la ce vrea sa se dezaboneze. Drept dovada sta raspunsul meu la intrebarea 4.
Va urez faliment grabnic!
August 28th, 2007 at 10:15 pm
niste cacati care copie adrese de mail de pe site-uri gen softpedia…stiu exact despre ce e vorba…
November 29th, 2007 at 11:51 am
Eu il stiu pe naspet i se falfaie de noi si de tot ce se petrece pe langa el controale si asa mai departe.
Foarte urat din partea lui mai ales sa corecteze pe cineva cand el e “boangina”, “topor” adica “secure” din “tinutul securesc” ii va veni si lui timpul sa se opreasca
“fiecare nas isi are nasu’ “