Pusssssssssy…. pretty puuuuussy…

Sunt rupt…. terminat… am fost la femei de vineri pana azi. Am crezut ca o sa fie un cosmar…dar…
Frate ce bucata, mama ce matza! Ce blana fina, ce ochi albastri, ce labutze, ce guritza… o Doamne nu imi revin… ce suflet minunat..

Tre’ sa va zic cu lux de amanunte tot…

M-am trezit cu madam si monseur acasa, ca in fiecare zi… numa ca in acea seara a aparut si o aschiutza de domnisoara cu un cos… speram din toata inima sa ma scape de Pitic… am visat aiurea… M-au bagat cu japca in cutie si p’aici ti-e drumu’… am mers cu o super masinutza vreo juma de ora.

De ciuda ca m-a luat tanti aia de acasa am iesit din cos si i-am zis sa ii las o bucurie pe bancheta din spate: un pipi si cu caca cat mine de mari:D Cand m-a apucat mandria mai mare mi-am pierdut echilibrul si am cam mozolit tot ce am prins, inclusiv pe mine.

Asadar, cand m-a vazut Alice (matza aia mijto!) pentru prima oara eram cacat tot…cum s-ar zice…

Dupa o spalare cu servetele umede a fost indeajuns de dragutza sa vina la mine si sa ma ajute sa ma spal pe unde tanti nu a reusit. Apoi, m-a ajutat sa trec peste atacurile de panica de casa noua si nu in ultimul rand mi-a zis ca ma place asa cum sunt (in starea in care era cred ca i-ar fi placut si un shoarece, fara suparare – era incinsa rau)

Cum stresul de casa noua nu m-a ajutat sa o linistesc am crezut ca nu o sa reusesc sa fac nimic… numa ca spre duminica ea a preluat initiativa si m-a lasat paf… Super pisica, meserie! Nu cred sa aiba loc in casa in care sa nu isi aminteasca de noi in fel si chip… atata zic, ca sunt gentleman…

Azi m-au adus acasa…iar am avut atacuri de panica in taxi… doamne cate lumini mi-au fost date sa vad, am trecut si printr-un tunel…si apoi a rasarit o luminitza…am crezut ca ma duc pe copca de data asta….

Groaznic drumul… faceti ceva si explicati tutei sa nu ma scoata din casa, sa o aduca pe Alice la mine.

Mroapte bunaaaa,

Mraoo

Posted by reea on February 12th, 2007 | Tags: | 1 Comment »


One Response to “Pusssssssssy…. pretty puuuuussy…”

  1. Luca Says:

    Pai atat? Asa de generos esti tu cu detaliile pe blogosfera unde nu ne stie nimeni? Pe mine nu ma lasa afara de m-am imbolnavit de ficat (pe bune) si numai in tine imi era speranta… Alice asta n-are vreo sora? Ca as prefera sa ma intalnesc cu ea in loc sa indes pe gat pastile pentru pateu o luna intreaga… Si se mai mira lumea de ce sunt deprimat RRRAu asa…

Leave a Comment