Reuniune rulz…

Am avut un sfarsit de saptamana super tare. L-am inceput vineri cu intalnirea cu invatzatoarea. Saraca a crezut ca suntem de la presa (hhh 🙂 ) cand a vazut fotograful si 10 galigani in spatele clasei.

Dupa ce si-a revenit din sperietura ne-a luat la ghicit… scorul a fost cam slabutz dar fatza ei cand ii spuneam cine care e facea cat o mie de cuvinte.

Duminica am hotarat sa ne vedem cu totii in Cafeneaua Actorilor. Am fost multi…mult mai multi decat ma asteptam sa gasesc. Am avut un zambet tamp pe fatza mai toata seara… a fost placut sa vad copii de 26 de ani… nu, nu ii vad altfel… sunt schimbati… dar pe corpurile lor mature nu pot sa pun decat moaca stirba a copiilor ce au fost in urma cu aproape 20 de ani.

Gili si Cristina sunt neschimbati (ok,Gili are barba si Cristina nu mai are breton). Andreea si Laura sunt mai blonde :). Vlad s-a ascutzit. Dragos are acelasi zambet. Ramona, nici ea nu mai are breton. Cioara e la fel de blond dar mai scump la vorba. Anghe e doar mai brunet. Neatza e tata. Lu’ Oache ii rade fatza in continuare. Gabi e de nerecunoscut, dar la fel de dragutz. Zrini a castigat olimpiada la care am fost impreuna in liceu si s-a dus in Turcia la finala. Sinde e antrenor de Tae Bo (Ma lashi?! Ultima oara cand l-am vazut facand sport era in livada – catzarari viteza in soc). Pe Uivaru l-as fi recunoscut dintr-o mie – e identic…ma rog, e mai inalt. Madalin e si el neschimbat. Coco are si acum pleata, o alta freza, dar tot pleata. Falcusan a facut falcutze:) Barbuu… cine e Barbu? (nu imi spune nimic nici moaca nici numele…nu mi-l amintesc deloc…:()

Eu, am parul mai lung, nimeni nu imi mai spune Mihaela si porecla mea s-a schimbat de multe ori… acum e Pocahontas… cine stie cum or sa imi zica maine…

:)

Posted by reea on February 20th, 2007 | Tags: | 4 Comments »


4 Responses to “Reuniune rulz…”

 1. eli Says:

  😀 cat de draguta e invatatoarea ta!!…… nu pot sa cred 😡 (cati 19 ani avea pe-atunci?…. coz she looks so young now..:) )
  I bet you had fun. 🙂 foarte buna ideea cu reuniunea. mi-ar placea si mie asa ceva, dar din pacate invatatoarea mea e acum in Italia…:)

 2. eli Says:

  uups…..mi s-a deformat emoticonul…. 😛 era ala cu inimoara de la mess… 🙂

 3. reea Says:

  well, atunci avea vreo 22 … acum are vreo 44:)

 4. S.Lucian Says:

  boaaa da ciudati sunteti totzi..in afara de dragos totzi imi paretzi de nerecunoscut..ce rau imi pare ca nu am ajuns si eu :((( me sad

Leave a Comment