Clayderman la karaoke in Ateneu

Aseara Alaltaieri Acum doua zile Acum cateva zile a fost un concert jenibil asteptat de o multime de femei… cu sau fara stil, cu asteptari mai mari sau mai mici.

Am avut si eu asteptari: sa se termine cat mai repede. Inceput cu intarziere si o introducere ca a balciurilor de la tzara, concertul lui Clayderman a tinut 45 de minute.

Sa nu credeti ca a intrat primul si a cantat, nu! Am avut Corul Madrigal care a cantat vreo 45 de minute plus o batuta si o colinda (Florile dalbe!).

Apoi aparu Clayderman si 3 pipitze – doua cu viori si una cu violoncelu’. Si se apuca sa cante nenica asta… si pornesc si boxele si din boxe se aud cei 10 muzicieni ce lipseau de pe scena… va reamintesc, eram la Ateneu… n-am auzit/inteles nimic. Am prins o varianta de My Way a lui Frank Sinatra, din pacate, cantata “in the wrong way”…

Dupa “more” aveti poze

img_1115775.jpg

img_5797.jpg

img_5794.jpg

img_5792.jpg

Posted by reea on February 26th, 2007 | Tags: , | 1 Comment »


One Response to “Clayderman la karaoke in Ateneu”

  1. yoli Says:

    :)) corul a cantat mai bine ca el. tipa cu violoncelul inca isi regla batzul de la violoncel cand pe fundal se auzea cantand, si cred ca tot concertul m=am uitat sa vad daca si el face playback sau e doar fundalul. nici in ziua de azi nu am aflat.

    insa ce s-a intamplat cu tzatzele de au inceput sa strige “playback playback” ca pe camp a fost mai mult decat romanesc. imi era mie rusine pt ele.. ma rog

    mentionez ca tata lucreaza la atheneu si am intrat gratis

Leave a Comment