Daca esti un prost organizator, nu ma lua drept prost jurnalist!

Modus isi da iar in petec. Si asa cum au facut bgs-ishtii cand am comentat ca oragnizarea evenimentului e de cacat – Modus spune ca e vina lui George Michael…

Daca superiorii paznicilor au dat ordine sa nu se intre cu aparate foto si ei doar au executat, managementul lui GM a schimbat regulile jocului pe drum si Modus doar s-a supus.

Va redau comunicatul penibil trimis de organizatori si va spun ca as fi castigat daca pariam ca nu primesc poze oficiale pana azi la ora 12.00 . Ele au venit la 19:56.

Later update: Sunteti de doi lei vechi! Incerc de cand ati trimis mailul sa accesez adresa de FTP de unde voi imi spuneti ca pot sa iau materialele pentru presa. Nu mere fratilor! Si nu, nu este din cauza mea!

Could not open host modus.ro: invalid reply from server.
Could not read reply from control connection: Connection reset by peer

Dar stiu ca ati facut tot ce va sta in putinta sa va iasa bine…

Ne pare pentru orice inconvenient creat legat de concertul George Michael, insa ar trebui mai intai sa cunoasteti situatia. Pana la un anumit punct deciziile ne-au apartinut si am facut tot ce ne-a stat in putinta sa facem in asa fel incat sa fie bine pentru toata lumea. Insa, trebuie sa stiti ca modalitatea de lucru cu managementul unui artist international este urmatoarea: evenimentul trebuie sa fie organizat urmand exact indicatiile date si fara posibilitate de negociere.

Nu vroiam sa negociati pentru jurnalisti. Stiu ca nu exista organizator roman care sa poata face acest lucru. M-am impacat cu situatia. Nu ma intereseaza deloc chinul vostru atata vreme cat ceea ce tinea de VOI nu a fost pus la punct, dar aveti tupeul sa sustineti asta. Nu stiati de la inceput cat se poate filma/poza? Nu stiati de la inceput ca se poate face accesul cu camere foto neprofesionale? BTW, v-am sunat la 3 ore DUPA ce s-a deschis accesul publicului la stadion si nu stiati daca VOI considerati umbrelele obiecte contondente interzise.

Din punctul nostru de vedere, am facut tot ce ne-a stat in putinta ca reprezentantii presei sa participe la concert, iar acest lucru se vede si din cele 200 de acreditari pe care le-am acordat. Insa decizia ca doar 15 fotoreporteri si 2 echipe tv sa fie prezente la concert nu a apartinut organizatorilor, ci a fost luata de managementului artistului, din motive de securitate.

Putinta voastra e mica rau de tot! Nu ne deranjeaza faptul ca nu s-a lasat decat o mica parte a fotografilor sa pozeze. Ne-a deranjat lipsa de organizare, pricepeti? Si acele 200 de acreditari de presa contineau si rudele jurnalistilor si organizatorilor (mi-e greu sa cred ca exista cupluri de jurnalisti trecuti bine de 50 de ani care vin la GM tinandu-se de mana)?

Cu riscul de a nu multumi pe toata lumea, dar sa facem totusi posibila aducerea unui artist international in Romania, cu o asa productie, a fost nevoie, intr-adevar sa luam si decizii din scurt, posibil contradictorii, dar care pana la urma nu ne definesc, ci au fost luate pentru a respecta dorinta partenerilor de concert.

Fara suparare, in afara de partenerii care au avut un castig din acest eveniment sunt sigura ca nu exista institutie media multumita de organizarea voastra. Si sunt atat de sigura deoarece am auzit dumnezeii si cristoshii ce v-au fost urati in repetate randuri inainte, in timpul si dupa concertul organizat de voi.

Acesta a fost modul de lucru cu artistul George Michael si a trebuit sa ne conformam.

Desigur, managementul artistului cu o experienta de 25 de ani nu are habar de organizare, bun simt si industria entertainmentului.

Nu putem decat sa speram ca urmatorul artist international va impune mai putine restrictii si partile mai putin placute de acum vor fi date uitarii, daca ne gndim la acest concert ca la un castig pe termen lung, pentru public in primul rand, dar si pentru relatia noastra.

Nu pot sa sper decat ca cei din industria internationala sa afle ca sunteti varza si ca exista firme de sertar conduse de tzarani agramati care sunt in stare de o organizare mai buna decat cea de care ati dat voi dovada. De asemenea, sper sa invatati sa recititi mailurile pe care le trimiteti presei si sa va descoperiti singuri greselile…literele mancate, spre exemplu.

Va multumesc tuturor ca ati venit, sper ca v-ati simtit bine si acum ca tot ni s-a deschis apetitul pentru concerte bune cu artisti mari, imi doresc ca urmatorul sa fie cat mai curand.

Gandurile noastre sunt alaturi de ale dumneavoastra, singura speranta e ca Modus sa nu mai aiba a face cu organizarea evenimentelor.

Asa cum am promis, materialele din concert (fotografii si prima melodie) pot fi descarcate de pe adresa …

Prea tarziu! Trebuia sa stiti ca organizatori de evenimente si adevarati profesionisti ce va credeti ca depindeti totusi de media si ca orice material pe care il vreti publicat a.s.a.p. trebuie sa il trimiteti a.s.a.p.

Asa nu se face!

Posted by reea on June 1st, 2007 | Tags: , | 2 Comments »


2 Responses to “Daca esti un prost organizator, nu ma lua drept prost jurnalist!”

  1. Morrison Says:

    Reea cea rea 🙂

  2. adi Says:

    Super tare. Da pe ei!

Leave a Comment