Coke live

Este SIMPLU! Cand nu ai decat 2-3 melodii nu te apuci sa faci un recital de o ora fiindca ajungi sa canti ca cei de la Simplu “uaaaaaaaaaai em si ei…haideti si voi! uuuuuuaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaai eem siiiiiiiiii eeeeeeeeei” dupa juma’ de ora.

Macy Gray ar fi trebuit sa incheie seara si nu sa o deschida pentru Pussycat Dolls. Timp de o ora si un bis ea a strans la scena spectatorii pe care Simplu i-a gonit. Ne-a strigat aproape la toate pauzele dintre melodii ca suntem “sexy people”. A coborat printre spectatori si a dat mana cu ei, le-a aruncat cravata si a ingenuncheat in fata acestora. A fost un show stricat doar de microfoniile din final… pacat!

Matzele nu au avut nici ele melodii pentru o ora de recital si au bagat vreo doua cover-uri … dar ce conteaza?! Show-ul erotic a fost exceptional si plin de invataminte. Baietii si-au creat astfel o idee despre iubita ideala, pushtoaicele au invatzat cum sa isi arate nurii mai bine pe la petreceri, toate fufele de mall au fost prezente si echipate in tzoale “a la pussycat”, etc.

Mi-au placut cuplurile prezente: imbratisati, ea in fata lui zambind gales si rezemandu-si capul de umarul masculului, el zambind tamp catre scena cu o balutza in coltu’ gurii. De asemenea, show-ul erotic dat in public de cateva domnisoare a fost cel putin la fel de interesat ca cel de pe scena: daca Pussycat Dolls aveau miscarile, mioriticele noastre au ramas in sanii goi in nenumarate randuri… ce sa faci?! batzaiala mare, textila putina…

Seara cu prezenta slaba…3000 de oameni cu tot cu organizatori pe o insula de 40.000 de metri patrati … cam rasfirati…

Asteptam cu interes aceasta seara…

poze un pic mai tarziu…

Posted by reea on June 23rd, 2007 | Tags: | 1 Comment »


One Response to “Coke live”

  1. diana Says:

    Pai bine ca nu am fost 🙂

Leave a Comment