Pink ‘s not dead!

Inceput la ora 14.00 cu recitalul Le Plebe, cea de-a doua zi a festivalului B’estival nu a adunat mai mult de 400 de persoane atunci cand pe scena au intrat Damian & Brothers – poate una din cele mai neinspirate alegeri ale intregului eveniment.

Spiritul petrecaret al celor prezenti a iesit la suprafata: “doamne bine” au inceput sa isi “zguduie” decolteele si chiar si ofiterii de paza nu au putut ramane indiferenti, acestia batand ritmul melodiilor cu spor.

Muzica de calitate s-a putut auzi iarasi odata cu intrarea in scena a celor de la Kasabian. In fata unui public format din peste 2000 de oameni, Tom Meighan a cantat alaturi de spectatori inca de la primele versuri iar de la a doua melodie atmosfera din fata scenei se incinsese deja.

Cei prezenti au fost confuzi pentru cateva minute cand solistul formatiei a spus ca este pentru a doua oara cand concerteaza in Romania. Dupa o melodie de la anunt au dat o dezmintire scurta – “Scuze, de fapt suntem aici pentru prima oara”(“Sorry, we are here for the first time actually”).

Numarul spectatorilor s-a marit pe masura ce concertul Pink se apropia. Astfel ca, la salutul celor de la Reamonn au raspuns aproape 5000 de oameni.

La piesa “Tonight” solistul Rea Garvey si-a ascultat refrenul cantat de fani pentru mai bine de doua minute si le-a multumit adresandu-le un “Va iubesc” intr-o romana invatata probabil de la sotie.

Partea care a impresionat publicul cel mai mult a fost momentul in care artistul a iesit in mijlocul scenei cu steagul Romaniei fluturand si a spus in engleza “Stiti ca sotia mea e romanca?! Eu sunt al ei si ea este a mea si de aceea …” apoi a continuat in romana “eu sunt una cu voi”.

Pe parcursul urmatoarelor melodii a continuat sa spuna “va iubesc” si a sarit de pe scena pentru a fi aproape de spectatori si pentru a putea da mana cu ei.

Recitalul vedetei Pink a inceput, in prezenta a aproximativ 10.000 de oameni, putin dupa ora 22.30 si s-a terminat brusc, fara bis si drept de apel aproape de miezul noptii. Totusi, fanii nu au fost dezamagiti deoarece artista a cantat aproape toate piesele ce au consacrat-o: „Trouble” (piesa pentru care a primit cel de-al doilea premiu Grammy din cariera), „Last To Know”, “Don’t Let Me Get Me”, “Just Like A Pill”, “Get The Party Started”

Nici piese de pe cea mai recenta aparitie discografica nu au lipsit – de pe albumul “I’m Not Dead”, aparut in aprilie 2006, solista a cantat “Stupid Girls” (nominalizat la Grammy si castigator al premiului MTV pentru Best Pop Video) si “Dear Mr. President”.

Maine se anunta seara cea mai fierbinte cu trei nume mari – Wu-Tang Clan, Alice Cooper si Marylin Manson.

Poze pe Apropo.ro

Posted by reea on July 1st, 2007 | Tags: | 3 Comments »


3 Responses to “Pink ‘s not dead!”

  1. Cristi Says:

    Kasabian sunt pentru a doua oara in Romania. Au filmat un videoclip aici

  2. reea Says:

    atunci au avut si concert?

  3. Bogdan Says:

    nu, n-au avut concert, doar au filmat si au fost fotografiati de George http://www.paginiweb.com/blog/?p=231

Leave a Comment