Multumesc METROREX!!!!!

Faza tare!

Azi la ora 13.00 la metrou in Universitate nijte baieti lipeau stickere cu “stationarea se face pe partea dreapta a scarii” de-a lungul scarilor rulante! Sa vedem cate din vitele de la metrou stiu sa si citeasca….

Merci Metrorex!

P.S. Romanilor, o sa ajungeti sa vi se spuna ca inainte de a mesteca o ciunga tre sa o bagati in gura…  daca numai asa se poate…. asa sa fie!

Posted by reea on July 23rd, 2007 | Tags: , | 11 Comments »


11 Responses to “Multumesc METROREX!!!!!”

 1. Doru Says:

  nu cred ca vor avea mult mai mult efect decat talpile desenate pe treptele de la scara rulanta… dar daca functioneaza, bravo aluia de a avut ideea

 2. Combo Says:

  Mie mi se pare ca romanii au inceput sa nu mai reactioneze la semne grafice. Trebe sa le scrii clar. CRed ca e vreo boala cauzata de traitul in Romania.

 3. wu Says:

  eh, daca nu ai observat mai toate stickerele sunt pe partea… DREAPTA (doar unu am vazut pe stanga)
  Deci cei care or sa le citeasca or sa fie cei care stau deja pe partea aia iar ceilalti nu se vor sinchisi sa se zgaiasca la stickere.

 4. Vlad Mereuta Says:

  In uk asa e peste tot, din 4 in 4 metri pe langa scarile rulante e un suport mic cu un sticker lipit: “please stand on the right”.

  Ce mai e frumos e ca si pe diferite coridoare exista astfel de anunturi “keep left” sau “keep right” si drept urmare “traficul” e fluent.

  Desi e ciudat sa iti zica asa ca la prost, pt o parte din populatie e singura metoda care s-ar putea sa mearga.

 5. Staţionaţi pe dreapta | Poiana lui Ştefan Says:

  […] “Staţionarea se face pe partea dreaptă a scării”. Reea zicea că acum câteva zile au început să apară şi la Universitate. Poate s-au prins în sfârşit şi cei de la Metrorex că tălpicile alea […]

 6. Pyuric Says:

  Mama ce-i urasc pe aia care se aseaza unde au ei chef pe scari si tre sa faci slalom printre ei cand te grabesti 😐 Si daca te apuci sa le arati talpile alea desenate te fac nebuna…dooh

 7. Vlad Says:

  Sa stii ca functioneaza… o cucoana zacea linistita pe partea stanga si cand a observat afisul instantaneu s-a mutat pe dreapta… recunosc, eram sceptic la inceput dar se pare ca incet incet functioneaza..

 8. tudor Says:

  Cred ca e mai de efect un afis pus pe partea STANGA: in care sa scrie: “Daca poti citi asta fa un pas la dreapta! Cineva in spatele tau se grabeste!”
  Afisele de acum sunt pe dreapta. Cei care stau pe partea stanga nici macar nu le vad…

 9. stefan Says:

  Daca aveti chef sa faceti sport pe scari, de ce nu urcati pe scarile fixe??
  In alte tari mai civilizate, nu am vazut pe nimeni care sa faca “alpinism” pe scara rulanta, oamenii asteapta linistiti pana cand ajung sus!
  Eu personal cred ca asta e o manevra de-a Metrorexului care datorita numarului absolut insuficient de scari rulante, vrea sa creeze un “curent de opinie” si sa ne manipulee in asa fel incat sa urcam ca boii la deal chiar si pe scarile rulante…. Tovarasi, de asta sunt scari rulante, prin definitia lor, sunt scari mobile special creeate ca sa nu mai fii obligat sa urci “pe jos”!
  Pe mine nu ma va convinge nimeni ca dupa o zi obositoare la servici sa urc ca prostul “la pas” si scarile rulante de la metrou. Imi ajung cele de la bloc! Cat despre cei care au chef sa faca “alpinism”, n-au decat sa alerge pe scarile fixe! Asta sa fie clar!

 10. reea Says:

  @ stefan: exact de rumegatoare ca tine vorbeam cand ma refeream la “vitele de la metrou”.

  Ai impresia ca e totul o conspiratie impotriva putorii si nesimtirii tale dar e doar o “norma” a societatii in care traiesti.

  Si, da, faci parte din societate chiar daca eu nu mi-as dori …si se pare ca nici tu nu esti ft incantat de incadrare…dar, asta e! Suporta sau fa un car de bine si mergi la pascut. Acolo stai pe orice parte vrei tu!

  Sper sa te intalnesc fiindca am o placere nebuna sa ma uit in ochii prostilor care nu fac diferenta intre stanga si dreapta si sa le spun “pe dreapta se sta, vita!”

 11. Andreea Says:

  Din pacate au disparut si autocolantele de pe scarile rulante. Eu ma gandesc sa fac unele dar nu am gasit mesajul potrivit. Textul acesta suna bine: “Daca poti citi asta fa un pas la dreapta! Cineva in spatele tau se grabeste!” Numai ca, dupa cum bine cunoastem natia noastra, vor stationa intentionat. “Aaaaa, se grabeste, sa tstea acolo!” Aveti idei?

Leave a Comment