Clinica particulara ofer servicii de stat

Am renuntat sa ma mai duc la clinici de stat dupa ce, in urma unor analize, m-au gasit cu boli genetice pe care nu le am. Asadar vanez clinici particulare cu doctori foarte buni atunci cand arde sa ma duc la medic.Si a tot ars sa merg la doctor de vreo luna si jumatate. Asadar, am gasit unul din cei mai buni medici si o clinica de fitze in Aviatorilor – Anais. Am asteptat 6 saptamani sa imi vina randul la programare… si ieri trebuia sa fie ziua norocoasa

Dupa ce am ajuns cu 15 minute inainte de ora la care am fost programata (deh, sa nu fac doctora sa astepte daca cumva termina mai repede cu pacientul dinaintea mea) am asteptat inca o ora si jumatate in care asistentele ridicau din umeri si spuneau ca doctora o sa stea cu fiecare din noi (caci deja eram vreo 6 oameni ce trecusem de ora la care eram programati) atat cat e nevoie si sa nu ne suparam ca ne pierdem ziua pe acolo… Dupa ce mi-am muscat limba sa nu scot vreo “bucurie” am fost rasplatita: m-a invitat doctora in cabinet.

Intru, iau loc, doctora se scuza un moment, suna la receptie si incepe sa tipe la secretarele care ne primeau. M-am gandit in prima faza ca “tamaduitoarea” e un pic stresata dar printre tipete am auzit-o spunand “portareselor” ca e normal sa ramana in urma si sa nu isi tina programarile in timp cand vin tot felul de persoane care nu apar in nici o fisa si sunt bagate in fata. Apoi si-a cerut iarasi scuze in fata mea fiindca nu o sa ramana sa isi tina consultatia si a plecat val-vartej urland pe scari ca isi da demisia si ca nu mai intra veci in clinica cu pricina.
M-am intors la receptie si receptionera zambind m-a intrebat daca vreau o reprogramare. Am intrebat-o zambind daca e surda sau ceva… ca poate nu a auzit doctora urland ca isi da demisia. Raspunsul promt – “Pana nu aflu de la seful clinicii asta, eu pot sa fac reprogramari”. Eh, asta da bucurie!

Cand am cerut sa vorbesc cu seful clinicii mi s-a spus ca e in concediu pentru inca o saptamana si ca nu poate sa imi spuna cum il cheama.

Am plecat uimita de serviciile oferite de clinica despre care am aflat ulterior ca nu e la prima abatere si ca o ora si jumatate e timpul regulamentar de asteptare la orice sectie ai apela.

Ah, daca totusi vreti sa mergeti la clinica asta verificati tarifele… am auzit doua preturi diferite (la telefon si la locul faptei) iar pe site-ul lor afiseaza un al treilea cost.

Posted by reea on July 25th, 2007 | Tags: , | 5 Comments »


5 Responses to “Clinica particulara ofer servicii de stat”

 1. koma Says:

  concluzia?

 2. reea Says:

  am vrut doar sa ma plang… 🙂

 3. Doru Says:

  morala: tot sistemul clasic: la stat, la un doctor bun, la care iti pune o vorba buna cineva

 4. Pyuric Says:

  Tipic…
  Macar acum stiu sa nu ajung vreodata pe acolo in mod special, nu?

 5. riri Says:

  La pomul laudat sa nu te duci cu sacul…

Leave a Comment