Update! Mao traieste…si inca foarte bine

Am auzit ca sunt persoane care se intereseaza de soarta mea. Le multumesc si sper ca in acest fel intelege si Madam ca acest blog este citit pentru ce scriu eu si nu pentru frustrarile ei de la birou.

Revenind la lipsa mea de activitate blogaristica tin sa va explic motivul: muncesc mai mult. Da, nu e vorba de “mananc” ci de “muncesc”. De mancat imi mananca altii banii pe care ii fac…de unde credeti ca are madam gologani de Iphoane?

Va ziceam de firma de detectivi acum ceva vreme… am reusit sa o pun pe picioare. Mi-am luat si masina asta (multumesc lu’ Zoso pe aceasta cale – mi-ai stricat filajul nasosule! Puteai sa te opresti cu stropitoarea aia de aparat mai in mijlocul drumului?!) si tin si casa lu’ Madam care a inceput cu ifose ca vrea televizor, ca vrea si un laptop… nah, acum a venit vremea in care sa am eu grija de ea…

Cazurile sunt cu gramada… de la pasarici inselate la boi gelosi care au impresia ca daca afla cu cine si-o trag vacile nu o sa mai aiba coarne.
Intamplator, am iscat un eveniment in piata de zicea Madam ca vuiesc ziarele o luna de zile din cauza asta. Initial trebuia sa prind in fapt o Pisica despre care Motanul ei spunea ca sigur e gravida cu vreun Cotoi de tomberon ca i-a crescut burtica. Ne-am instalat in locatia in care ea isi facea veacul si singura metoda prin care am putut obtine dovada ca Pisica e matza cuminte a fost sa o filmam pe gaura cheii cand ea se urca pe masa si fura din farfuria stapanilor bunatati (caci d’aia avea burtica!). Am istalat aparatura si apoi, ca baietii, am mers sa ne luam si noi ceva de imbucat ca aveam de asteptat pana i se facea felinei foame.

Faza dura… cand ne-am intors – aparatura lipsea! Matza era de negasit si oamenii din zona pareau nelinistiti. M-am gandit ca ei au gasit aparatura si cred ca stapanul Pisicii ii filma sa vada daca isi vad de treaba sau daca sunt pusi pe furat. Asadar, inainte sa inceapa scandalul, m-am tirat cu coada intre picioare.

Ce mi-a fost dat sa vad in urmatoarele zile pe site-ul lui Zoso? Fix incadrarea mea! numa’ ca nu era pisica in cadru ci Stapanii ei – Columbeii. M-am dat draq! Au facut ziarele tiraj si blogurile trafic pe carca mea… dar ce sa faci? eu sa fiu sanatos ca mai gasim cazuri…

Revenind la lunga absenta…. mai am si alte intamplari de care sa ma plang… dar ma intorc la munca… am primit un dosar de la o vecina (si am zis ca nu iau cazuri de la cunoscuti!) – se pare ca al ei Buldog prefera un Persan din blocul de vis-a-vis… prea interesant cazul ca sa spun pas…

Cu bine,

MrAO

Posted by reea on December 2nd, 2007 | Tags: , | 4 Comments »


4 Responses to “Update! Mao traieste…si inca foarte bine”

 1. Anne Says:

  Por fin ….il dadusem disparut pe vestitul gentilom Mao…Pai e fremos mai Madam sa tragi p Mao in halul asta? Te reclam la RSPCA…Parol!!!

 2. George Says:

  Mai baga mai si tu ceva pe blog, daca tot suntem asa ocupati la serviciu, macar asa sa ma tii la curent 🙂

 3. crizatu Says:

  Mai scrieeeeeeeeeeeeeeeeeeeee… eee… eee… eee… !!

 4. maritza Says:

  frumoasa masina !

Leave a Comment