Anonima caut nume…

Am fost salvata dupa trei zile friguroase si o noapte ploioasa in care nu am avut curaj sa ma las atinsa de nici un trecator. Am stat intr-un subsol, intr-o gura de aerisire foarte urat mirositoare si plina de mucegai si o noapte intreaga m-au udat picaturile scurse pe peretele unui bloc vechi.

Nu stiu cum am ajuns in strada, cine sunt si daca cineva imi simte lipsa. Poate sunt o lady pierduta dintr-o casa frumoasa sau poate doar fructul iubirii intre o europeana si un birmanez rasat. Nu stiu! Nu am idee cine sunt…

Cand am ajuns la capatul puterilor si credeam ca nu o sa mai ramana nici o viata in mine m-am trezit intr-un prosop mare care mirosea a motan si apoi intr-o camera foarte luminata. Am simtit pe spate o intepatura si mi-amintesc fata unui pisoi cu ochii mari pe care, cu ultimele puteri, l-am scuipat.

Motanul cu pricina, Mao, mi-a povestit azi ca au trecut trei zile de la ultima mea amintire. Am dormit aproape fara incetare. Mi-a mai spus ca am avut cosmaruri ca am plans in somn si ca febra a pus stapanire pe mine.

Madam, cea care m-a salvat, incearca sa imi gaseasca un nume. Incearca sa ma strige in toate felurile sperand ca eu sa imi amintesc cum ma cheama, daca ma cheama cumva, si sa raspund.

Nu stiu cum ma cheama sau cum as vrea sa ma cheme.

Ajuta-ma!

Cine sunt?

Cum crezi ca ma cheama?

Posted by reea on October 30th, 2008 | Tags: | 2 Comments »


2 Responses to “Anonima caut nume…”

  1. Sofokle Says:

    In viata urmatoare o sa ajungi pisica imperiala 🙂 Acum iar o sa scrie mao pe blog ca nu ii mai da madam atentie?

  2. mao Says:

    sofokle, zat mah de aici!

    ti se pare ca ma cunosti? eu si madam avem o relatie speciala si nu ma neglijeaza deloc. Mai nou si Pitzi (asa o cheama pe noua doamna a casei) ma iubeste!

    Deci, canta la alta masa!

Leave a Comment