Pasion de Buena Vista

Aseara timp de doua ore am privit un spectacol care a incantat peste 3500 de spectatori de la Sala Palatului. Oamenii au dansat pe scaun, langa scaun, intre scaune, pe scena, in fata scenei, oriunde a gasit loc. Eu nu mi-am gasit locul in peisaj.

Tomas Sanchez, Pachin Inocencio si Maida Castaneda au fost “greii” grupului dar s-au limitat la a canta cateva melodii din “repertoriul international”, una de la Cezaria Evora si inca vreo doua de la Buena Vista Social Club.

Am vazut aproape toate spectacolele “Buena Vista Social Club” din .ro iar programul de aseara nu are decat o asemanare de nume si cel mult, “Pasion de Buena Vista”  se poate numi “cover band” al BVSC.

Spunea mediafax.ro ca adevaratul spectacol nu a stat in cantatul celor batrani si mai degraba in dansul trupei “Tropicana”. Ca sa ii citez pe Simon si pe Randy Jackson: “for me for you … it was forgetable, it was boring, it was indulgent, it was monotonous.”

Cu toate astea, am putut asculta ceva melodii cunoscute: “A Buena Vista voy yo”, “Besame Mucho”, “Santa Isabel de Las Laja”, “Mi Tierra”, “Chan-Chan”, “Catellano Que Bueno Baila Usted” sau “La Vida Es Un Carnaval”.

… si cu toate astea … pentru piata evenimentelor din .ro merita un 7

🙂

 

 

Posted by reea on April 8th, 2009 | Tags: | 1 Comment »


One Response to “Pasion de Buena Vista”

  1. mazi Says:

    n-a fost nici pe gustul meu, dar oricum nu eram in target (nici pe departe), deci irelevant 😛

Leave a Comment