Madonna, meh…

M-am dus, poate, cu asteptari prea mari.

Am vazut o artista fara voce, care face muuult playback care ne-a pus sa vedem videoclipuri in loc sa o auzim pe ea cantand, care se bazeaza pe show ca lumea sa nu plece dezamagita. Si dezamagita de show nu am fost dar ea era doar o musculoasa pe scena. In locul ei putea sa fie oricare dansatoare.

Pe de alta parte nu stiu care scena mi-a placut mai mult: a ei sau a lui George Michael.

A aluia era mare, ft mare, cu un ecran mare, mare rau.

A ei era mobila, mobila rau. Ecrane care se desprindeau / urcau / demontau / plimbau, scena care se modifica pe nivele de parca era tort de nunta, banda rulanda si DJ mobil (adica se plimba pe scena cu platanele si cu Madonna calare cu fundul pe “disc”)

Momentul cel mai tare al spectacolului a fost, pentru mine, cel in care a iesit din scena – la propriu – calare pe un pian iar peste ea s-au lasat doua ecrane cilindrice pe care se proiecta o “ploaie” – un clip in care vedeai cum se sparg picaturile de apa and stuff. Asta se intampla pe melodia “Devil Wouldn’t Recognize You”.

Organizarea… stiu cat s-a muncit, stiu ca au vrut sa iasa cat mai bine dar Parcul Izvor nu e de spectacole de aceasta anvergura, nu cum e el acum.

P.S. Regret ca nu mi-am luat aparatul foto. Am trecut prin 3 filtre cu o geanta mare cu ceva lucruri interzise si nimeni, NIMENI, nu m-a controlat.

Posted by reea on August 27th, 2009 | Tags: | Comment now »

Leave a Comment