AC/DC de ziua mea

…ma rog, un pic dupa ziua mea

AC/DC în Bucureşti – Evenimentul anului 2010 în România

Marcel Avram şi D&D East Entertainment anunţă concertul anului 2010 în România: AC/DC în Bucureşti! Evenimentul va avea loc în data de 16 mai 2010, în Piaţa Constituţiei din Capitală şi face parte din Black Ice World Tour 2010.

Biletele pentru concert au fost puse în vânzare exclusiv prin reţeaua Eventim şi se pot cumpăra de la următoarele puncte de vânzare: magazinele Germanos, magazinele Vodafone, Librăriile Cărtureşti, Librăriile Humanitas şi Sala Palatului din Bucureşti. Online, biletele se pot cumpăra accesând www.eventim.ro.

„Suntem mândri şi fericiţi să vă putem prezenta AC/DC în România, un eveniment aşteptat de zeci de mii de fani”, a declarat Marcel Avram, în cadrul unei conferinţe de presă. Acesta a completat că biletele pentru eveniment vor avea preţuri accesibile, astfel încât oricine să îşi poată permite să participe la eveniment.

Astfel, primele 20.000 de bilete au preţul de 127,2 lei, apoi preţul acestora va fi de 148,4 lei. Există şi o categorie specială de bilete în faţa scenei – Golden Cicle, la preţul de 265 lei şi bilete VIP, la preţul de 477 lei. Acestea din urmă vor fi puse în vânzare în cursul

zilelor următoare. La categoriile Golden Circle si VIP, numărul biletelor va fi limitat la 3000, respectiv 2000 de bilete. În plus, biletele se vor putea cumpăra în două rate, pe baza unui sistem de vouchere.

„Trebuie să îi mulţumim domnului Marcel Avram care depune tot efortul de a aduce cele mai mari trupe din lume pe scenele din România”, a declarat Denise Săndulescu, General Manager D&D East Entertanment.

Cei de la AC/DC vor veni în România insoţiţi de invitaţi speciali, care vor fi anunţaţi în cel mai scurt timp şi cu propria producţie.

Posted by reea on December 16th, 2009 | | 1 Comment »


One Response to “AC/DC de ziua mea”

  1. Zach Says:

    Te duci la el?Nu este clar de post.Oricum super,eu am sa merg la Rock the city. \m/

Leave a Comment