Un concert pe luna…

2010 se anunta cireasa de pe tort in privinta evenimentelor…

La mai putin de o luna dupa AC/DC apare si Eric Clapton.

Apoi o sa fie si B’estfest…. moama ce rasfatz ma asteapta la anul!

Comunicat oficial:

Marcel Avram şi D&D East Entertainment prezintă un eveniment unic în România: Eric Clapton & Steve Winwood Live la Bucureşti. Cele două legende vor urca pe scenă în data de 11 iunie 2010, pe Stadionul Tineretului – Iolanda Balaş Soter.

Biletele au fost puse în vânzare în exclusivitate prin reţeaua Eventim şi au mai multe categorii de preţuri, după cum urmează.

136,8 lei – Categoria III – bilete fara loc, în picioare
179,2 lei – Categoria II – bilete cu loc
423 lei – Categoria I – bilete cu loc
636 lei – VIP – bilete cu (nu stiu cu ce ca nu era scris :D)

Fiind vorba de un eveniment de excepţie, care trebuie savurat din plin, majoritatea locurilor vor fi pe scaune

„Lucrez de peste 35 de ani cu Eric Clapton şi a fost o dorinţă de-a mea de a-l aduce şi în România, ţara mea”, a decralat Marcel Avram.

Prieteni vechi şi foşti colegi de trupă, Eric Clapton şi Steve Winwood şi-au reunit forţele pentru a pune pe scenă un concert de excepţie, în cadrul turneului Eric Clapton & Steve Winwood Live, pe parcursul căruia cei doi mari artişti şi-au propus să recreeze „romantismul şi frumuseţea muzicii de altădată”.

Cei doi monştri sacrii ai muzicii îşi vor duce spectatorii înapoi în timp, în perioada de glorie a rock-ului, cântând atât compoziţii proprii, cât şi melodii semnate de artişti legendari, ca Jimi Hendrix. Concertul Eric Clapton & Steve Winwood va fi o seară de neuitat şi un eveniment care va rămâne în inimile fanilor pentru totdeauna!

Posted by reea on December 16th, 2009 | | Comment now »

Leave a Comment