Day 2 – Hoo Hoo Hooters!

Ca niste turisti respectabili ne-am laut un 5 Day pass care ne ajuta sa intram in aproape toate obiectivele turistice.

Dupa 5 pasi pe Hollywood Bulevard am intrat la muzeul figurilor de ceara. Am stat la masa cu George Clooney, m-am pozat la un party cu Will Smith si m-am privit adanc in ochi cu Antonio Banderas:)… minunat.

Sa stai cu atatea vedete este extenuant si la iesire a trebuit sa ne incarcam bateriile. Hooters, de peste drum, parea locul ideal… sa ne clatim ochii, sa ne potolim burtile…u know, Bundy style!

Si ce dezamagit ar fi fost Bundy… nici o chelnarita nu trecea de cupa B la sutien:( Pe de alta parte, daca revenim la un standard general acceptat al “femeii bune”, ospataritele erau dragute si la corp erau …europene 🙂

Nu foarte buna mancarea – asta o sa fie capitol special la final – tipic americana…plina de ulei si prajeli.

Seara am incheiat-o la Universal Studios, la Imax. Shrek e adormitor in comparatie cu filmele precedente dar a mers cu punga de floricele si cu paharul de suc comparabil la dimensiuni cu o canistra.

Cinematografele de aici arata misto. Mult mai scumpe si mai animate decat cele romanesti, sala arata mai bine decat ale cinematografelor din .ro iar scaunele sunt rabatabile. Refill-ul de la floricele si suc – free. Downside: nu poti sa iti rezervi un anume loc – stai unde apuci, in functie de cat de devreme ai ajuns in sala poti sa mai gasesti un loc in primul rand sau sa stai, mot, pe ultimul rand central.

Posted by reea on May 30th, 2010 | Tags: , | Comment now »

Leave a Comment