Day 3 – Vrei sa mangai iedul? Dar porcul? 3 dolari si mai da inca 2 ca sa il hranesti!

Asa cum sta bine unei Pitzi, mi-am inceput ziua printr-o plimbare prin mall. Dar, pana sa ajung in Mall (care cica e foarte aproape de hotel, numai ca eu am mers vreo 15 minute pana sa il vad) am dat nas in nas cu un “streeet zoo”, de la GIGI’s farm. Mai pe romaneste, intre doua strazi, a aparut un tarc de 2/50 metri in care erau 2 iezi, un porc, 4 iepuri, o testoasa, cateva gaini si 3 ponei pe care o multime de copii asteptau sa intre sa ii mangaie si sa ii hraneasca. Totul pentru doar 3$ ori 5$, daca voiai sa calaresti poneiul (asta cu poneiul mai merge…). Mi-a picat fata! Cum dracu sa dai bani pe asa ceva…

Am trecut mai departe cu toate circuitele date peste cap, m-am inarmat cu o inghetzata HD si am plecat la plimbare prin Mall. SALE scrie mare peste tot si reducerile sunt semnificative (40-70%) si in fiecare zi altele.

Daca luni o sa fie Memorial Day, exista o reducere pentru asta. E duminica, avem reducere pentru ultima duminica din luna. E luni, pai e reducerea de prima zi a saptamanii. Ti-ai cumparat ceva azi de la noi, pastreaza bonul si iti mai dam o reducere data viitoare cand cumperi. Nu iti place rochia de seara, poti sa o porti 30 de zile si sa o aduci inapoi purtata bine si sa ne zici ca nu ti-a placut tivul si noi iti dam banii inapoi.

Am plecat usor aiurita de cum reusesc astia sa faca profit si ne-am dus la LA Zoo. Care e si gradina botanica in acelasi timp ca sa poata arata locatia aia cat mai agreabil.

Mi-am petrecut 3 ore intr-o aglomertatie imensa in care am auzit “Excuse me!”, “Sorry” si “May I” de fiecare data cand situatia o cerea, spre deosebire de “hai sa imi bag poola, ti-a luat ma’ta sosea?” “da-te bah de aici”, “ia ciocu mic, ca nu ti-am luat luciu!”

Am vazut animalele de la o distanta foarte mica: intre mine si sor’mea, maimuta, nu era decat un geam care o oprea sa ma caute de purici; suricatele ma priveau de peste un prag de un metru din piatra, fara geam, fara gard; pasarile flamingo, daca isi intindeau cracii, treceau imediat de gardul viu, nu mai inalt de un metru.

De la Zoo pana la Universal Studios e numa’ o aruncatura de bat si am profitat de asta pentru a merge in parcul de distractii.

Ride-urile au fost misto, pacat ca am inceput cu cel de la Jurassic Park… e un water ride, daca ma intelegeti… si din “You might get wet” am iesit uda pana la chiloti, din cap pana in picioare, pe bune!

Din punct de vedere vizual, Simpsons ride a rulat! Fara sa pleci de pe loc, intr-o experienta gen 6D, am experimentat toate senzatiile posibile. Elementul care a facut diferenta fata de celelalte filmulete de gen a fost proiectia. Imaginea s-a desfasurat pe o semisfera, astfel incat, oriunde te uitai, aveai senzatia ca esti parte din actiune.

Seara am incheiat-o cu un spectacol pirotehnic genial. Cea mai tare faza a fost cu un avion de mici dimensiuni, la scara 1:1, a aparut de niciunde, in flacari care s-a prabusit fix in fata spectatorilor.

Am ratat Universal Studios Tour, dar mergem inca o tura zilele viitoare.

Posted by reea on May 30th, 2010 | Tags: , | Comment now »

Leave a Comment