Day 19 – Vorba aia, m-am trezit la miezul noptii ca’s-ajung la stalpul portii…

Pe sistemul “cine se scoala de dimineata, doarme pe el toata ziua” am plecat la ora 8 sa o vedem pe madam Libertate si sa ne suim si-n capu’ ei.

Chiar daca la ora 9 eram cu biletele de feribot cumparate, pe alea de urcat in coroana nu le aveam… nici pentru azi si nici pentru maine…. ma rog, pana in septembrie pe 7 sunt TOATE vandute! Deci i-am stat la picioare… cam nespalate si cam verzi daca e sa ma intrebati pe mine…

Dupa o minunata excursie de vreo 6 ore in care ne-am dus departe pe jos, ne-am gandit sa ne ducem departe si in sus. Asadar, ne-am catarat pana la Top of the Rock!

NY arata minunat de sus! Zeci de zgarie nori, Central Park imens si mii de gradinite pe terasele blocurilor.

Am mancat la Applebees! Nice! Ft bun gratarel cu legume… A fost o masa aproape sanatoasa daca nu ne gandim la parmezanul intins in nesimtire peste tot!

Moama ce era sa uit!!!! Am mancat o felie de tort Red Velvet de la vestita Magnolia!!! Excelent blat! Crema… so-so – spuma de unt in principiu cam gretoasa si cam multa …

Posted by reea on June 15th, 2010 | Tags: , | 1 Comment »


One Response to “Day 19 – Vorba aia, m-am trezit la miezul noptii ca’s-ajung la stalpul portii…”

  1. Tibi Says:

    auzi, daca tot esti cu dulciurile, du-te si la Carnegie Deli (854 7th Avenue – La strada 55) si incearca cheescake-ul lor.

    bate la fund cheescake factory in fiecare zi a saptamanii si de doua ori duminica

Leave a Comment