Day 22 – Depresia nu cunoaste limite …

…da, evident, fiindca ma intorc in minunata Romanie.

Dar si pentru ca ziua de azi a fost ingrozitor de romaneasca! Daca exista un microb cat de mic legat de dorul de casa, el a fost eliminat in doua ture de ING Romania. Cea mai buna banca din .ro e de rahat ( si nu turcesc) si mai am multe de dulce de spus…dar o sa ii dedic un post special, ca sunt draguta.

Traiasca prietenii de peste mari si tari (plecaciuni Chrisu si multe dulciuri te asteapta in august) pentru modul in care s-a terminat ziua si pentru sistemul american atat de permisiv 🙂

Sunt deja pe aeroport si imi amintesc zeci de lucruri pe care imi doream sa le mai fac dar nu mi-a ajuns timpul. 22 de zile sunt precum cateva secunde atunci cand esti in concediu iar cand esti in concediu in State, parca totul trece si mai repede.

Simtiti un usor ton de lauda in ultima fraza? Atat a mai ramas din concediul asta… dar las’ ca nu mai e mult pana in octombrie 😀

P.S. Nu, in State nu e totul lapte, miere si miros de crini… dar acum sunt inca… sedata

… revin….

Posted by reea on June 18th, 2010 | Tags: , | 2 Comments »


2 Responses to “Day 22 – Depresia nu cunoaste limite …”

  1. Chrisu Says:

    Ma bucur ca am putut sa va ajut cu ceva (macar asa sa ma revansez pentru ca ati avut rabdarea aia cu viteza mea de melc pe unde am umblat)
    Zbor placut si va astept (ok, nu doar eu – si piscina) oricand/cat mai curand inapoi 🙂

  2. razvan Says:

    ne bucuram ca v’ati intors…desi va vedeam acolo, acolo unde va doriti…

Leave a Comment