Barbatul cu butoni, doar unul din multii bufoni

Mai bine de un an am lucrat cot la cot cu o tipa la vreo 28 de ani care imi povestea despre cum vede ea barbatul ala misto pentru care ar “renunta la orice” – “ala care poarta butoni in fiecare zi”. Cred ca am auzit cuvantul “butoni” in anul ala mai mult decat in toata viata mea si a voastra, la un loc.

Mereu zambeam si ii spuneam ca nu as umbla cu “scortosi oficiosi” si dadeam ochii peste cap. Si apoi am ajuns la o intalnire cu El (business owner, highly educated) in care el venea direct de la biuro … pantofi, blugi, sacou, camasa… butoni! Am inceput sa ranjesc in efortul de a ascunde rasul isteric din mintea mea. Eram la intalnirea cu cel pentru care “renunti la orice”! Sansa mea sa imi schimb parerea era acolo!

Toata seara nu mi-au iesit din minte nenorocitii de butoni. I se facu cald, dadu jos sacoul, ia uite butonii! Si-a bagat mana prin parul meu, ia uite butonii pe fata mea. Arata spre bautura lui preferata de la bar, ia uite si butonii! La final cheama un taxi, ridica aripa, ia uite si butonii! Imi venea sa ii dau jos.

Ce fu aiurea pe parcursul serii era ca din ce il ascultam, imi parea tipul pentru care “renunti la orice”! Il avea pe vino-ncoa, vorbele la el, la fel si cultura generala, nu mai zic ca era obraznic de manierat 😉

Si apoi, in vino veritas! Pe cat era el de aranjat si pe cat de bine picau butonii aia in filmul lui, pe atat de tare se futu cand termina primul pahar de vin. Vino-ncoa se transforma in stai departe si nu imi inspecta vaginul in public, vorbele adanci erau silabe frante, cultura generala ajunsese la nivelul spicului de grau, iar manierele… well, care?!

Si apoi mi-a disparut zambetul gandindu-ma la stereotipurile cu care crestem si suntem educati… ori educate, in cazul asta… Butoni, fancy job, masina misto… cat de urati sunt oamenii astia dupa ce ii despoi de “ce da bine”. Cat de usor ne iau ochii niste nasturi fitosi?!
Nu, el nu e exceptia si nici seara aia nu a fost diferita fata de oricare alta in care iese. Barbatului cu butoni… e doar butaforie.

Am dreptate sau am 35 de ani degeaba…

Posted by reea on January 31st, 2017 | Tags: , | Comment now »

Leave a Comment